Naturpolis FacebookNaturpolis kartalla

Naturpolis Oy
Nuottatie 6 A 93600 Kuusamo
Yhteystiedot
info@naturpolis.fi
Seuraa meitä Twitterissä ja Facebookissa
Tilaa Kuusamo Region -uutiskirje

Vaihda etätyömaisemaa!

KIITOS OSALLISTUNEILLE, KILPAILU ON PÄÄTTYNYT!

Haaveiletko luonnonrauhasta ja mahdollisuudesta hengittää maailman puhtainta ilmaa? Etsimme koeasujia testaamaan monipaikkaista elämää Koillismaalle -  Kuusamoon ja Taivalkoskelle.

Osallistu kilpailuun ja voita viikon majoitus Kuusamossa tai Taivalkoskella etätyöskentelyä varten. Kerro meille alla, miksi sinä olisit paras valinta testaamaan, millaista on elämä Koillismaalla.

Olet myös tervetullut jäädäksesi.❤

#kotinionkoillismaalla

Tutustu kilpailun sääntöihin täällä.

Kilpailuaika päättyy 11.4.2021. Kilpailun palkintoina ovat viikon majoitus Rukalla Ski-Inn huoneistossa ja Taivalkoskella viikon mökkimajoitus Hossa-Kylmäluoman retkeilyalueella. Molempiin kohteisiin valitaan yksi voittaja. Majoitus max. 4 henkilöä. Palkinto käytettävä aikavälillä 1.5.-28.5.2021. Kilpailun suhteen noudatetaan alueella voimassa olevia koronasuosituksia ja -rajoituksia. Naturpolis Oy:n rekisteriselosteeseen voit tutustua täällä. 

 


Vetovoimana monipaikkaisuus-hankkeen tavoitteena on suunnitella ja kokeilla kuntakohtaisia toimenpiteitä monipaikkaisuuden edistämiseksi.

Hanke toteutetaan Pohjois-Pohjanmaan liiton myöntämällä Alueiden kestävän kasvun ja elinvoiman tukeminen (AKKE) -määrärahalla. Seudullinen kehittämistyöryhmä on myöntänyt hankkeelle kuntarahoitusta. Hanke toteutetaan Kuusamon ja Taivalkosken alueella ajalla  1.10.2020 - 31.5.2021.


 

X